Over ctrl

De wereld digitaliseert in een razendsnel tempo en het gebruik van internet applicaties, mobile devices, apps en online samenwerking is niet meer weg te denken. Wij geloven sterk dat deze technologische ontwikkelingen en de bijhorende verwachtingen van uw klanten impact hebben op uw dagelijkse bedrijfsvoering. Het vermogen om traditionele dienstverlening te vertalen naar online dienstverlening wordt cruciaal voor het succes van accountants- en administratiekantoren. Online dienstverlening en cloud-computing staan dan ook centraal in de strategie van ctrl.

Ctrl is een online platform voor accountantskantoren en administratiekantoren. Het is onze ambitie om via het ctrl platform een optimale samenwerking mogelijk te maken tussen ondernemers, accountants, cloud-based marktpartijen en uitvragende partijen. Op het ctrl platform combineren wij de vakinhoudelijke kennis van accountants, fiscalisten en adviseurs met geavanceerde online dienstverlening, innovatieve functionaliteiten en hedendaagse technologie. Met ctrl als online communicatie-, integratie- en samenwerkingsplatform helpen wij accountantskantoren en administratiekantoren toekomstbestendig te zijn en uw medewerkers en klanten op een hedendaagse manier samen te laten werken via één innovatief online platform.

Ctrl B.V. bestaat uit meer dan 20 ervaren professionals die continu op zoek zijn naar innovatieve online oplossingen die het voor u makkelijker, efficiënter en leuker maken om uw klanten te bedienen. De komende jaren verwachten we als ctrl team en platform zowel nationaal als internationaal exponentieel door te groeien.

Wilt u met ons in contact komen? Dat kan via gdejong@ctrl.nl of mandrea@ctrl.nl, of laat uw gegevens achter via dit formulier!